Skip to content Skip to navigation

Преводната литература со библиска содржина во македонската книжевност

ЗаглавиеПреводната литература со библиска содржина во македонската книжевност
Вид на публикациятаBook Chapter
Година на публикуване1991
АвториРибарова, З
Заглавие на книгатаСредновековна македонска книжевност
Страници79–131
ИздателМакедонска книга
Място на издаванеСкопje
Код за цитиранеРибарова1991
Subscribe to Синдикирай