Skip to content Skip to navigation

Probleme të politikës gjuhësore dhe të planifikimit gjuhësor në Shqipëri

ЗаглавиеProbleme të politikës gjuhësore dhe të planifikimit gjuhësor në Shqipëri
Вид на публикациятаBook
Година на публикуване2000
АвториBeci, B
Страници231
ИздателDukagjini
Място на издаванеPejë
Език на публикациятаalb
Код за цитиранеBeci2000
Subscribe to Синдикирай