Skip to content Skip to navigation

Професор Стоян Стоянов на 85 години

ЗаглавиеПрофесор Стоян Стоянов на 85 години
Вид на публикациятаJournal Article
Година на публикуване1996
АвториПашов, П
СписаниеБългарска реч
Том2
Книжка1
Страници38–41
Език на публикациятаbul
Код за цитиранеПашов1996
Subscribe to Синдикирай