Skip to content Skip to navigation

Афанасий Матвеевич Селишчев и неговите български приятели

ЗаглавиеАфанасий Матвеевич Селишчев и неговите български приятели
Вид на публикациятаJournal Article
Година на публикуване2004
АвториВасева, И
СписаниеБългарска реч
Том10
Книжка2
Страници63–64
Език на публикациятаbul
Код за цитиранеВасева2004
Subscribe to Синдикирай